Skip to main content

Αιώρηση και Αυτοβελτίωση…

Εδώ και μερικά χρόνια, μια ομάδα νέων ανθρώπων με κοινό πάθος για τη συνεχή εξέλιξη και αυτοβελτίωση, αλλά και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα εναέρια αθλήματα και τις τέχνες, ενώθηκε γύρω από μια ιδέα:
Να προσφέρει εύκολα και άμεσα εξοπλισμό εναέριας φυσικής άσκησης στην ελληνική αγορά, έχοντας πάντα ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την εγγυημένη ασφάλεια.

Το όνειρό μας είναι να βοηθήσουμε τους επίδοξους aerialists να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία τους χωρίς περιορισμούς. Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε την εξάσκηση κάθε είδους εναέριου αθλήματος – Aerial Yoga, Aerial Sling, Aerial Pilates, Aerial Dance-Acrobatics and Bungee Fitness. Έτσι δημιουργήθηκε το Salachi, η εταιρεία μας.

Τι σημαίνει «εναέριο» για μας… Να αψηφούμε τη βαρύτητα, να πετάμε: η αιώνια επιθυμία των ανθρώπων. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία, ο Ίκαρος κατάφερε να αψηφήσει τη βαρύτητα και την ανθρώπινη φύση του, σε μια προσπάθεια να κατακτήσει τον ουρανό. Αυτή η αλληγορία θάρρους, φαντασίας και εφευρετικότητας μας ενέπνευσε στο εγχείρημά μας να δώσουμε φτερά σε οποιονδήποτε φιλοδοξεί να απογειωθεί.

Η εταιρεία μας, Salachi, ξεχωρίζει όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων, αλλά και χάρη στην μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που συνεχώς χτίζουμε με τους πελάτες μας.

Για χρόνια, η εταιρεία μας προμηθεύει εναέριο εξοπλισμό σε εκατοντάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη, όπως σε γυμναστήρια, σχολές χορού και στούντιο Yoga/Pilates. Ταυτόχρονα, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές και ψυχοθεραπευτές δείχνουν συνεχώς την προτίμησή τους στα προϊόντα μας για εξειδικευμένες χρήσεις. Εκτός όμως από αυτούς, ένας αυξανόμενος αριθμός από λάτρεις των εναέριων αθλημάτων μας έχει εμπιστευτεί για την ασφαλή εγκατάσταση του αγαπημένου τους εναέριου εξοπλισμού στον προσωπικό τους χώρο.

Τα Οφέλη της Αιώρησης…

Βασικός πυλώνας της εταιρείας μας, είναι οι πολλαπλές χρήσεις και τα σημαντικά οφέλη της Αιώρας στον τομέα της Θεραπείας (βλ. Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ψυχοθεραπεία κοκ). Πέρα από τα προφανή σωματικά οφέλη των Aerial δραστηριοτήτων, ενδυνάμωση σώματος και ιδιαίτερα του πυρήνα, ανάπτυξη ευλυγισίας, ορθοσωμία, κιναισθησία, έρευνες και εφαρμογές της Αιώρησης σε σύγχρονες ολιστικές μεθόδους, αποδεικνύουν τα ψυχικά οφέλη αυτής της εναλλακτικής θεραπευτικής μεθόδου. Μερικά από αυτά είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, η ευεξία, το αίσθημα εκπλήρωσης στόχου, χάρη στην επίτευξη δύσκολων θέσεων και στην «κατάκτηση» της βαρύτητας και φυσικά, με τη χρήση της Αιώρας ως χαλαρωτικό μέσο, επιτυγχάνουμε την απόλυτη χαλάρωση, ξεκούραση και αποβολή στρες και άγχους. Απώτερος στόχος των προϊόντων Salachi είναι η Ανθρώπινη Ομοιόσταση, η ικανότητα δηλαδή του οργανισμού, να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες του εσωτερικού του περιβάλλοντος, παρά τις εξωτερικές μεταβολές και να είναι σε θέση σωματικά και πνευματικά, να πραγματοποιήσει επιτυχώς τις καθημερινές του δραστηριότητες. Σε έναν κόσμο λοιπόν που συνεχώς μεταβάλλεται, η Αιώρηση μας βοηθά να επιτύχουμε και διατηρήσουμε την πνευματική σταθερότητα που όλοι επιθυμούμε.
Είναι πραγματικά θαυμαστό το πόσες χρήσεις έχει η Αιώρα, από ύφασμα για Aerial Yoga, της εταιρείας Salachi! Θα το διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα την κρεμάσετε και θα τυλιχτείτε στο «πρανικό κουκούλι» της…

Salachi και Aιώρηση…

Η εταιρεία Salachi εισάγει και προμηθεύει υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, ελαστικότητας και αντοχής, από Aerial Yoga Silk, 100% (NYLON 40 DENIER TRICOT), τα οποία χρησιμοποιούνται κατεξοχήν για Aerial Yoga, Aerial Dance και Aerial Sling. Εμπνευσμένοι από τις εξαιρετικές ιδιότητες των υφασμάτων αυτών, η εταιρεία Salachi αυξάνει τη γκάμα των προϊόντων της και των χρήσεών της, όπως τις αιώρες χαλάρωσης, με κοινό γνώμονα την αιώρηση, το ευ ζην και την χαλάρωση και φυσικά με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε ασκουμένου, στον συνεχόμενα εξελισσόμενο χώρο του Fitness.
Δεν ξεχωρίζουμε μόνο για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα μας, αλλά και για την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε καθημερινά με τους πελάτες μας. Στόχος της επίσημης σελίδας μας, είναι να διευρύνουμε το δίαυλο επικοινωνίας με εσάς και να διευκολύνουμε τις αγορές σας, μέσα από συνεχή ενημέρωση, σχετικά με τον κόσμο της Αιώρησης και των νέων προϊόντων και παροχών μας.

Καλωσήρθατε στην Οικογένεια Salachi!