Skip to main content

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Στήριξη του εναέριου εξοπλισμού σας

Διαθέτουμε βάσεις στήριξης υψηλής αντοχής για να κρεμάσετε τον εναέριο εξοπλισμό σας.
Οι βάσεις μας έχουν αντοχή 2200 κιλά η κάθε μια και τοποθετούνται με δύο βύσματα στο ταβάνι, με αντοχή 920 κιλά το κάθε ένα, για επιπλέον ασφάλεια.
Τα εξαρτήματά μας είναι κατάλληλα για ταβάνια από μπετόν και είναι απόλυτα ασφαλή αν εγκατασταθούν από κάποιον ειδικό.
Αν το ταβάνι σας έιναι από άλλο υλικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας συμβουλέψουμε καταλλήλως.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Προτείνεται να γίνεται πάντα από έμπειρο χρήστη εργαλείων.
Σημειώνουμε τα σημεία που θα τοποθετηθεί η βάση με ένα μολύβι, κάνουμε τις τρύπες με το κατάλληλο τρυπάνι και τα χτυπάμε με βαρύ σφυρί. Όταν αυτά μπουν καλά στο ταβάνι σφίγγουμε το παξιμάδι με το κατάλληλο κλειδί.

Για Aerial Yoga-Pilates η απόσταση ανάμεσα στα δύο σημεία στήριξης πρέπει να είναι 50-60cm (στο άνοιγμα των ώμων)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

  • Σκάλα
  • Ηλεκτρική σκούπα (χρησιμοποιείται ενώ γίνεται η τρύπα στο ταβάνι για την αποφυγή σκόνης στα μάτια και στον χώρο)
  • Κρουστικό τρυπάνι για μπετόν 10 mm
  • Κλειδί 17mm
  • Βαρύ σφυρί

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Η ρητίνη έχει εφαρμογή όταν υπάρχει σαθρό μπετόν. Δεν είναι απαραίτητη σε κανονικό μπετόν αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον ασφάλεια.
2. Σε περιπτώσεις γυψοσανίδας ή άλλων ψευδοροφών χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση καθώς εφαρμόζονται διαφορετικοί ειδικοί τρόποι ανά περίπτωση.
3. Σε περίπτωση που χρειάζεται να μετακινήσετε τον εξoπλισμό σας σε άλλο σημείο, μπορείτε να προμηθευτείτε 2 καινούργια βύσματα για κάθε βάση, να ξεβιδώσετε την βάση από τα παλιά και να την επανατοποθετήσετε στο νέο σημείο. Τα παλιά βύσματα που τυχόν εξέχουν από το ταβάνι μπορούν να κοπούν με έναν τροχό και να στοκαριστεί η τρύπα, ώστε να μην μείνει κανένα σημάδι.

Ρύθμιση ύψους του εναέριου εξοπλισμού σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του εξοπλισμού σας χρησιμοποιώντας ιμάντες ή σχοινί.
Κρεμάστε τον εξοπλισμό σας σε όποιο ύψος απαιτείται για την πρακτική σας και ανάλογα με το ύψος του ατόμου.
Για Aerial Yoga και Aerial Sling, η αιώρα πρέπει να φτάνει στα 70-90 cm από το πάτωμα (στο ύψος της λεκάνης).
Για Aerial Pilates και Kids Aerial Yoga, η αιώρα πρέπει να φτάνει στα 30-50 cm από το πάτωμα.
Για Bungee Fitness, ο εξοπλισμός πρέπει να φτάνει στα 70-90 cm από το πάτωμα (στο ύψος της λεκάνης).
1. Ρύθμιση με ιμάντες – περάστε τον ιμάντα μέσα ή γύρω από το σημείο στήριξης (κρίκο, βάση, δοκό, δέντρο κτλ), περάστε τη μια άκρη από την τελευταία θηλιά και  σφίξτε καλά. Ο ιμάντας μας έχει έτοιμες θηλιές, παρέχοντάς σας πολλά σημεία πρόσδεσης του εξοπλισμού σας.
2. Ρύθμιση με σχοινί – διπλώστε το σχοινί στη μέση, περάστε το μέσα ή γύρω από το σημείο στήριξης και κάντε ένα ακόμα πέρασμα από την θηλιά που έχει δημιουργηθεί. Σφίξτε καλά και κάντε απλούς κόμπους για να δημιουργήσετε τους σταθμούς μεταβολής ύψους του εξοπλισμού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ελέγχουμε είτε το σχοινί, είτε τον ιμάντα πριν και μετά από κάθε χρήση, για τυχόν φθορές από τη συχνή χρήση λόγω έντονης τριβής. Σε οποιαδήποτε ορατή φθορά χρειάζεται άμεσα αντικατάσταση.

 

Φροντίδα των υφασμάτων μας

Η εταιρία μας διαθέτει τα αυθεντικά υφάσματα για Aerial Yoga (100% nylon 40 denier tricot 85 gsm-Low Stretch) και Aerial Dance-Acrobatics/Tissus 100% polyester-Medium Stretch). Λόγω του υλικού τους τα υφάσματα αυτά είναι ευαίσθητα στις μεγάλες θερμοκρασίες.
Σας προτείνουμε να τα πλένετε στο χέρι ή στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς, χωρίς μαλακτικό καθώς μπορεί να επηρεαστεί η ελαστικότητα του υφάσματος.

Απαγορεύεται το σιδέρωμα και το στεγνωτήριο!
Αποφεύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο για το στέγνωμα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει το χρώμα της αιώρας σας σε βάθος χρόνου – στεγνώνει εύκολα και γρήγορα και σε σκιερό μέρος!

 

faq

AERIAL YOGA PILATES

Προετοιμασία Αιώρας

Απλώστε το ύφασμα στο πάτωμα.
Διπλώστε το ύφασμα στη μέση.
Πιάνοντας το ύφασμα από τις δύο άκρες, μαζέψτε το σιγά σιγά με τα δάχτυλά σας.
Επαναλάβετε και για την άλλη μεριά του υφάσματος.
Αφού μαζέψετε το ύφασμα, τεντώνοντας καλά τις δύο άκρες, προσέξτε το ενδιάμεσο σώμα του υφάσματος να μην είναι χαλαρό.
Δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή υφάσματος, για εύκολο δέσιμο της αιώρας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για μεγαλύτερη ευκολία, η διαδικασία προετοιμασίας μπορεί να πραγματοποιηθεί από 2 άτομα.
Απαγορεύονται ρητά τα φερμουάρ, τα κοσμήματα και οποιοδήποτε άλλο αιχμηρό αντικείμενο, καθώς μπορεί να προκληθεί φθορά στο ύφασμα. Η εταιρεία Salachi δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

faq

Τρόποι δεσίματος

Παρακάτω θα δείτε 2 εύκολους τρόπους για να δέσετε την Aerial Yoga αιώρα σας.
1. με σχοινιά
2. με κόμπο κατευθείαν στο καραμπίνερ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Ο πρώτος τρόπος έχει δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με τον δεύτερο:
Η αιώρα λόγω του τρόπου δεσίματός της με ιμαντάκια ή σχοινιά, όχι μόνο φθείρεται λιγότερο με την πάροδο του χρόνου στο σημείο δεσίματος, αλλά για να δημιουργήσετε τον κόμπο χρειάζεται πολύ λιγότερο ύφασμα -περίπου 20cm από την κάθε άκρη – ενώ με τον τρόπο δεσίματος με καραμπίνερ ο κόμπος χρειάζεται περίπου 60cm από την κάθε άκρη.

 

faq

Χωροθέτηση Αιώρων

Για χώρο με έως και 3M ταβάνι

Απόσταση κέντρου αιώρας >1.5M από πλαϊνούς τοίχους ή εμπόδια
Απόσταση κέντρου αιώρας >1.8M από εμπρός / πίσω τοίχους
Απόσταση κέντρου αιώρας από άλλο κέντρο αιώρας > 1.5Μ

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι αποστάσεις αυτές αυξάνονται για υψηλότερα ταβάνια. Πείτε μας τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας για να σας συμβουλέψουμε σχετικά με τις αποστάσεις που πρέπει να τηρηθούν για την ασφαλή και άνετη πρακτική, καθώς και για την συνολική χωρητικότητα σε αιώρες που μπορεί να υποστηρίξει ο χώρος σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι παραπάνω αποστάσεις αφορούν την χωροθέτηση αιωρών σε ζιγκ-ζαγκ. Στην περίπτωση που οι αιώρες τοποθετηθούν η μια πίσω από την άλλή ή η μια δίπλα στην άλλη, πρέπει να τηρηθούν οι εξής αποστάσεις.
-Απόσταση κέντρου αιώρας >1.5M από πλαϊνούς τοίχους
-Απόσταση κέντρου αιώρας >1.8M από εμπρός / πίσω τοίχους
-Απόσταση κέντρου αιώρας από άλλο κέντρο αιώρας (η μια πίσω από την άλλη) >1.8M
-Απόσταση κέντρου αιώρας από άλλο κέντρο αιώρας (η μια δίπλα στην άλλη) >2.5M
Ιδανική η χωροθέτηση ζιγκ-ζαγκ.
Ιδανικά, όλες οι αιώρες είναι στραμμένες προς τον δάσκαλο.

 

faq

AERIAL SLING

Σχετικός Εξοπλισμός νια την πρακτική σας

Tο Aerial sling Hammock ή Swing, ανήκει στην κατηγορία των εναέριων ακροβατικών και είναι βαθιά επηρεασμένο από το Trapeze. Η χρήση της αιώρας- κούνιας πλέον είναι πολύ διαδεδομένη, καθώς τη συναντάμε στην Aeria Yoga, στην ακροβατική τέχνη αλλά και στο Aerial Dance.
Το Aerial sling, μπορεί να είναι στατικό ή περιστρεφόμενο και η διαφορά του με την Aerial Yoga, είναι ότι σε ιδανικές συνθήκες απαιτείται ένα αξιόλογο ύψος (3.5M και άνω) για την εκτέλεση των ασκήσεων και των drops.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις έτοιμες αιώρες μας για Aerial Yoga (4M ή 5M), είτε να προμηθευτείτε όποιου μήκους αιώρα σας βολεύει για την πρακτική σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για την ορθή πρακτική απαιτούνται τουλάχιστον 2M απόσταση από το κέντρο προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:
θα χρειαστείτε μια βάση στήριξης στο ταβάνι ή κάποιο σημείο πρόσδεσης ικανό να αντέξει αρκετό βάρος, έναν ιμάντα ή σχοινί για να ρυθμίζετε το ύψος του εξοπλισμού σας, ένα βύσμα περιστροφης swivel 360° για πλήρη ελευθερία κινήσεων, μια πλάκα rigging για να δημιουργήσετε μια απόσταση ανάμεσα στις δύο άκρες της κούνιας και τέσσερα καραμπίνερ ασφαλείας αλουμινίου ή σιδήρου για να ενώσετε όλα τα εξαρτήματα μεταξύ τους. Δείτε την εικόνα για τον τρόπο συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Απαιτούνται βάσεις πολύ γερές καθώς ασκείται πολύ πίεση σε αυτές για την εκτέλεση όλων των ασκήσεων και κυρίως για την εκτέλεση των drops.

aerial sling

AERIAL DANCE AND ACROBATICS

Σχετικός Εξοπλισμός για την πρακτική σας

Ο εναέριος χορός είναι ένα εναλλακτικό είδος άσκησης που συνδυάζει εντυπωσιακές ακροβατικές φιγούρες combos, drops & tricks) και σωματική ενδυνάμωση με την χρήση των Aerial Silks. Σε ιδανικές συνθήκες απαιτείται ένα αξιόλογο ύψος (το λιγότερο 4M) για την πρακτική. Το κατάλληλο μήκος υφάσματος Aerial Dance & Acrobatics είναι ίσο με το διπλάσιο του ύψους του ταβανιού συν 1 μέτρο το οποίο βοηθάει ώστε να ανέβετε εύκολα στο Silk καθώς περισσεύει στο πάτωμα. Για την ορθή πρακτική απαιτούνται τουλάχιστον 2M απόσταση από το κέντρο προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:
Θα χρειαστείτε μια βάση στήριξης στο ταβάνι ή κάποιο σημείο πρόσδεσης ικανό να αντέξει αρκετό βάρος, ένα βύσμα περιστροφής 360° για πλήρη ελευθερία κινήσεων, ένα figure 8 για να δέσετε το ύφασμά σας δημιουργώντας μια απόσταση ανάμεσα στα δύο πόδια της αιώρας και δύο καραμπίνερ ασφαλείας αλουμινίου για να ενώσετε όλα τα εξαρτήματα μεταξύ τους. Δείτε την εικόνα για τον τρόπο συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Απαιτούνται βάσεις πολύ γερές καθώς ασκείται πολύ πίεση σε αυτές για την εκτέλεση όλων των ασκήσεων και κυρίως για την εκτέλεση των drops.

BUNGEE FITNESS

Σχετικός Εξοπλισμός για την πρακτική σας

To Bungee Fitness συνδυάζει τη γυμναστική, τον χορό και την αερόβια άσκηση υψηλής έντασης, με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο. Στην πρακτική χρησιμοποιούνται τα λάστιχα του Bungee Jumping και ζώνες αναρρίχησης. Οι ασκούμενοι κρεμασμένοι από το ταβάνι, σε ένα ιδιαίτερο μάθημα που γίνεται σε διάφορες κατευθύνσεις, ακόμα και κάθετα στον τοίχο, έχουν τη δυνατότητα να αψηφίσουν την βαρύτητα και να αιωρηθούν άφοβα καθώς τα λάστιχα ρυθμίζονται ανάλογα με το βάρος του ασκούμενου. Χάρη στη στήριξη που έχουμε από τα λάστιχα του Bungee, μερικές δύσκολες ασκήσεις εκτελούνται με ιδιαίτερη ευκολία και ασφάλεια, ενώ παράλληλα λόγω της αντίστασης από τα λάστιχα αποκτάται ακόμα μεναλύτερη ενδυνάμωση συγκριτικά με άλλα είδη άσκησης.
Για την ορθή πρακτική απαιτούνται τουλάχιστον 2.5M απόσταση από το κέντρο προς όλες τις κατευθύνσεις ή αν τοποθετηθεί κάθετα στον τοίχο 2M απόσταση από το κέντρο του κάθε ασκούμενο για την άνετη κίνηση σε 180°.
Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα έτοιμα Kit μας αλλά και να προμηθευτείτε επιπλέον λάστιχα σε τεμάχια ώστε να προσαρμόζετε την αντοχή του κάθε Bungee Kit ανάλογα με το βάρος σας +/-10kg) ή την αντίσταση που απαιτούν κάποιες ασκήσεις.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:
Θα χρειαστείτε μια βάση στήριξης στο ταβάνι ή κάποιο σημείο πρόσδεσης ικανό να αντέξει αρκετό βάρος, ένα βύσμα περιστροφής swivel 360° για πλήρη ελευθερία κινήσεων, έναν ιμάντα ή σχοινί για να ρυθμίσετε το ύψος του εξοπλισμού σας και τρία καραμπίνερ ασφαλείας αλουμινίου για να ενώσετε όλα τα εξαρτήματα μεταξύ τους. Δείτε την εικόνα για τον τρόπο συναρμολόγησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Απαιτούνται βάσεις πολύ γερές καθώς ασκείται πολύ πίεση στην εκτέλεση όλων των ασκήσεων.

 

SENSORY SWING

Σχετικός Εξοπλισμός νια την πρακτική σας

To Sensory Swing είναι ένα ακόμη εργαλείο της εργοθεραπείας. Με την χρήση της αιώρας εργοθεραπείας το παιδί έχει τη δυνατότητα να δυναμώσει άνω και κάτω άκρα, να αποκτήσει καλύτερο στασικό έλεγχο, βελτιωμένες ισορροπιστικές αντιδράσεις και κινητικό σχεδιασμό, προσπαθώντας να ισορροπήσει και να περάσει από το ένα στρώμα υφάσματος στο άλλο. Το εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος της αιώρας επιτρέπει στο παιδί ελευθερία κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την επιθυμητή ασφάλεια.
Η αιώρα εργοθεραπείας μας δημιουργείται από το απαλό ύφασμα για Aerial Yoga (100% nylon 40 denier tricot 85 gsm) και αποτελείται από τρία στρώματα υφάσματος σε μέγεθος 2.8M X 2.8M. Είναι δεμένη στις άκρες της με ιμαντάκια τα οποία εμφανίζουν θηλιές και τέσσερα καραμπίνερ ασφαλείας αλουμινίου για εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση. Σε ιδανικές συνθήκες χρειάζονται 9M² (3M X 3M) χώρου και 2.7M ύψος ταβανιού.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:
Θα χρειαστειτε τέσσερις βάσεις στήριξης ή κάποιο σημεία πρόσδεσης ικανά να αντέξουν αρκετό βάρος, τέσσερις ιμάντες ή σχοινιά για να ρυθμίζετε το ύψος του Swing -καθώς αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες και ιδιαιτέρως από παιδιά- και τέσσερα καραμπίνερ ασφαλείας αλουμινίου για να ενώσετε το Sensory Swing με τους ιμάντες ή τα σχοινιά.

sensory swing

RELAXING HAMMOCKS

Η αιώρα λειτουργεί ως μέσο χαλάρωσης που μπορεί να σας συνοδεύσει παντού: στο σπίτι, στο πάρκο, στην παραλία, στο βουνό!
Το γεγονός ότι δημιουργείται από το αυθεντικό ύφασμα της Aerial Yoga (100% nylon 40 denier tricot 85 gsm) την καθιστά εξαιρετικά ανατομική και ιδιαίτερα δροσερή για πολύωρη και άνετη χρήση χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του υφάσματος αυτού (ελαστικότητα, πορώδης σύσταση που αφήνει την αιώρα σας να “αναπνέει”).
Ενώ το XL μέγεθος της (2.8 MX4M), την καθιστά ιδανική για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε την αιώρα σας εύκολα παντού, λόγω του μικρού βάρους και όγκου (20cmX25cmx5cm) της συσκευασίας της.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευχάριστα από όλες τις ηλικίες και επιπλέον για τους λάτρεις της εναέριας άσκησης μπορεί να μετατραπεί σε αιώρα για πρακτική Aerial Yoga ή για Stretching με μια απλή κίνηση!
Αντοχή υφάσματος μέχρι και 1000Kg!

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ:
Θα χρειαστείτε την αιώρα σας, δύο καραμπίνερ, δύο σχοινιά (2x3M τουλάχιστον) ή δύο ιμάντες με πόρπη (2x 2.5M) ιδανικά για την εύκολη τοποθέτηση σε κορμούς και την αυξομοίωση του μήκους από τα σημεία πρόσδεσης.
Μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε την αιώρα χαλάρωσής σας και στο σπίτι είτε σε εσωτερικό χώρο (η τοποθέτηση γίνεται μόνο σε κολώνες και θα χρειαστείτε δύο βάσεις στήριξης) είτε σε εξωτερικό χώρο (στον κήπο, σε πέργκολα ή κάποια άλλη γερή κατασκευή).

relaxing hammocks

Οδηγός εγκατάστασης

ΠΛΗΡΩΜΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ

Έχετε πολλούς τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να κάνετε γρήγορα, εύκολα και με ασφαλή τρόπο τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πληρώνοντας με αντικαταβολή, πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal.
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε τον εξοπλισμό σας από τον χώρο μας στην Αθήνα, πληρώνοντας τοις μετρητοίς, με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή μέσω Paypal.
Όσοι προτιμάτε την παραδοσιακή μέθοδο, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 213 028 6269 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00), για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία.
Πληρωμή σε δόσεις, είναι εφικτή μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας έως και έξι (6) δόσεις.

ΤΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΧΕΣΤΕ;

Δεχόμαστε Debit κάρτες για άμεση πληρωμή (Visa και MasterCard) και για δόσεις μόνο πιστωτική (Visa και MasterCard).

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Εάν βρίσκεστε στην Αθήνα, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα Κάτω Πετράλωνα, να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Διεύθυνση: Νεφέλης 37 & Πραξίου 18 γωνία (πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ, Πετράλωνα)
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 213 028 6269

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

Τυχόν αιτήματα για επιστροφές και αλλαγές γίνονται αποδεκτά εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής.
Αν για κάποιο λόγο θέλετε εσείς να αλλάξετε κάποιο εξάρτημα ή ύφασμα (δεν ισχύει για Tie Dye υφάσματα, καθώς είναι χειροποίητα), μπορείτε να το κάνετε με χρέωση επιστροφής και αποστολής δική σας.
Αν συντρέχει κάποιος λόγος που οφείλεται σε δικό μας λάθος για την αλλαγή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του αρχικού και αποστολής του νέου δέματός σας.
Η εταιρεία Salachi ελέγχει κάθε προϊόν της πριν από την αποστολή του και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορές μετά τη χρήση.
Παρ’ όλα αυτά παρακαλούμε ελέγξτε το δέμα σας κατά την παραλαβή και ενημερώστε μας άμεσα μέσω τηλεφώνου, facebook messenger instagram direct ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κατόπιν συνεννόησης.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ (ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ);

Για την Ελλάδα, 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για την Κύπρο, 1-2 εργάσιμες ημέρες για ταχυμεταφορά με αεροπλάνο ή 5-7 εργάσιμες ημέρες με θαλάσσιο μεταφορικό μέσο (όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με αποστολές στην Κύπρο αναλύονται παρακάτω-βλ. την ερώτηση “Κάνετε αποστολές στην Κύπρο;”).

Για χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU), 4-15 εργάσιμες ημέρες. Πρόκειται για την οικονομική υπηρεσία διεθνών μεταφορών δεμάτων από την Ελλάδα προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU) με οδική μεταφορά (με εξαίρεση την Κύπρο, την Αλβανία και τη Βουλγαρία οι οποίες καλύπτονται με άλλες υπηρεσίες).

EU-ΖΩΝΗ 1 : 4-9 εργάσιμες ημέρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Κροατία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Τσεχία)

EU-ΖΩΝΗ 2 : 5-10 εργάσιμες ημέρες (Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Ρουμανία, Σλοβενία)

EU-ΖΩΝΗ 3 : 5-15 εργάσιμες ημέρες (Εσθονία, Ισπανία, Μάλτα, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία)

Οι αναλυτικοί πίνακες όπου παρουσιάζονται οι χώρες‐προορισμοί ανά ζώνη αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ACS Courier.

*Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης αποστολών με το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού του δέματός σας (track and trace) σε όλα τα στάδια διακίνησης των αποστολών  μέσω της ιστοσελίδας της ACS Courier.

**H αναχώρηση των αποστολών από την Ελλάδα γίνονται κάθε ημέρα. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και υπόκεινται σε τυχόν καθυστερήσεις των μεταφορικών αξόνων (κυρίως οδικών) έως τον τελικό προορισμό. Οι παραδόσεις και οι χρόνοι παράδοσης σε χώρες εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, αφορούν κυρίως παραδόσεις που γίνονται εντός των κυρίων πόλεων και γίνονται στη διεύθυνση του παραλήπτη. Σε περιπτώσεις παραδόσεων εκτός πόλεων ή σε απομακρυσμένες περιοχές/προορισμούς οποιασδήποτε χώρας, και σε περιπτώσεις μη ύπαρξης ακριβούς διεύθυνσης, δύναται να τροποποιηθεί ο χρόνος και ο τρόπος παράδοσης των αποστολών αυτών, (σύμφωνα με τα κριτήρια παραδόσεων των συνεργαζόμενων στην εκάστοτε χώρα εταιρειών μεταφοράς ή των αντιπροσώπων τους). Οι παραδόσεις αποστολών σε εκτός πόλεων απομακρυσμένες ή/και Δυσπρόσιτες Περιοχές (για την Ελλάδα αυτό αφορά τις ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές) θα έχουν πρόσθετο χρόνο παράδοσης 1‐5 εργάσιμες ημέρες. Οι ΤΚ των περιοχών αυτών αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ACS Courier.

***Ως εργάσιμες ημέρες νοούνται οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτός από τις εθνικές και τοπικές αργίες/εορτές. Ως ημέρα νοείται όλη η διάρκεια της ημέρας από 00:01 ως 23:59, ενώ η παράδοση συνήθως εκτελείται κατά τις ώρες λειτουργίας των κατά τόπους καταστημάτων (για την Ελλάδα, μέσα στο εργάσιμο οκτάωρο 9:00πμ – 17:00μμ).

****Διεθνείς αποστολές ενδέχεται να φέρουν επιπλέον χρεώσεις αποστολής· ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τυχόν φόρο εισαγωγής ή τελωνειακά τέλη.

ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

Η εταιρεία Salachi™, έχει προμηθεύσει και συνεχίζει να μετράει εκατοντάδες στούντιο, γυμναστήρια καθώς και μεμονωμένους πελάτες, αποσπώντας πολύ καλό feedback σχετικά με την ποιότητα του εξοπλισμού και το άψογο service σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Όσον αφορά τον τρόπο αποστολής δεμάτων στην Κύπρο έχετε δύο επιλογές*:

Υπηρεσία Οικονομικής Μεταφοράς Εξωτερικού ACS Courier: Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ιδιαίτερα οικονομικές αποστολές δεμάτων προς τη Κύπρο, με θαλάσσιο μεταφορικό μέσο. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε την τελική σας έγκριση για την εκάστοτε παραγγελία.

Υπηρεσία Ταχυμεταφοράς Εξωτερικού ACS Courier:
 Για πιο επείγουσες αποστολές, εφόσον χρειάζεστε τον εξοπλισμό σας άμεσα, μπορούμε να στείλουμε το δέμα σας με αεροπλάνο με επιπλέον χρέωση. Ο χρόνος παράδοσης σε αυτήν την περίπτωση κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε την τελική σας έγκριση για την εκάστοτε παραγγελία.

*Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού του δέματός σας (track and trace) μέσω της ιστοσελίδας της ACS Courier.

**Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάσει το βάρος της τελικής παραγγελίας σας.

***Οι παραδόσεις και οι χρόνοι παράδοσης σε χώρες εξωτερικού αφορούν κυρίως παραδόσεις που γίνονται εντός των κυρίων πόλεων και γίνονται στην διεύθυνση παραλήπτη. Οι παραδόσεις δεμάτων προς την Κύπρο στις εκτός πόλεων Απομακρυσμένες (ΔΧ) ή/και Δυσπρόσιτες  Περιοχές (ΔΠ) (D1, D2, D3) θα έχουν πρόσθετο χρόνο παράδοσης 1-5 εργάσιμες ημέρες. Οι ΤΚ των περιοχών αυτών αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ACS Courier. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ταχύτερη παράδοση δύναται κατόπιν συνεννόησης να επιλέξει πρόσθετη υπηρεσία άμεσης  παράδοσης στις ΔΠ περιοχές Κύπρου (την ίδια ή επόμενη ημέρα της άφιξης στη Κύπρο αναλόγως της ώρας άφιξης) με πρόσθετη χρέωση.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ACS;

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας, αυτό μας επιστρέφεται στην εταιρεία μας.

Τα δέματα παραμένουν στο πλησιέστερο κατάστημα της ACS μέχρι 6 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που θα φτάσουν στην περιοχή σας, οπότε και γίνεται αποστολή του πρώτου μηνύματος SMS από την ACS. Αν χρειάζεστε να ξαναστείλουμε το δέμα σας, θα επιβαρυνθείτε με τα επιπλέον έξοδα αποστολής. Παρακαλούμε να μας ειδοποιείτε εγκαίρως (εντός 24ωρών) για τυχόν ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Η ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή μόνο εντός της ίδιας ημέρας. Παρακαλούμε να μας ειδοποιείτε εγκαίρως για τυχόν ακύρωση της παραγγελίας σας μέσω e-mail, με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή το Instagram και στο τηλέφωνο 213 028 6269, Δευτέρα με Παρασκευή 11.00-17.00.

ΛΙΑΝΙΚΗ-ΧΟΝΔΡΙΚΗ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!

Παρακαλούμε στείλτε μας μία κάτοψη με διαστάσεις του χώρου σας (μήκος, πλάτος, ύψος), καθώς και φωτογραφίες του χώρου με το ταβάνι σας, ώστε να υπολογίσουμε πώς να γίνει καλύτερα η εγκατάσταση του εξοπλισμού σας. Επιπλέον μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σχετικά με τον καταλληλότερο εξοπλισμό για εσάς και να σας κάνουμε μια προσφορά.
Τα παραπάνω ισχύουν για αιώρες Aerial Yoga-Pilates, αλλά και για εξοπλισμό Bungee Fitness, Aerial Sling, Aerial Dance & Acrobatics, Sensory Swing.

 

ΕΧΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;

Βεβαίως, κανένα πρόβλημα. Αν μπορείτε στείλτε μας τα πλήρη στοιχεία τιμολογίου, μαζί με την παραγγελία σας.
(Επωνυμία, Επάγγελμα, ΑΦΜ ή VAT NUMBER για Κύπρο και χώρες της Ε.Ε., ΔΟΥ, Διεύθυνση, Πόλη, Τηλέφωνο).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΠΩΣ ΠΛΕΝΩ ΤΗΝ ΑΙΩΡΑ ΜΟΥ;

Η αιώρα πλένεται στο πλυντήριο, στους 30 βαθμούς ή στο χέρι, σε χλιαρό νερό. Δεν ενδείκνυται η χρήση μαλακτικού, καθώς μπορεί να χαλάσει η ελαστικότητα του υφάσματος. Για το στέγνωμα, την απλώνουμε στον ήλιο, αλλά δεν την αφήνουμε για πολλές ώρες καθώς μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα από το φως του ήλιου. Στεγνώνει εύκολα και σε σκιερό μέρος.
Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο, καθώς το ύφασμα χάνει τις ιδιότητές του όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αφαιρούμε τα καραμπίνερ πριν την πλύση της αιώρας. Δεν σιδερώνουμε την αιώρα.

 

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΛΕΝΩ ΤΗΝ ΑΙΩΡΑ ΜΟΥ;

Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για αυτό.
Σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης στούντιο, είναι καλό να πλένετε τακτικά τις αιώρες σας καθώς λερώνονται αρκετά λόγω της συχνής χρήσης από τους ασκούμενους (make-up, ιδρώτας κτλ.). Βάσει αυτού, η συχνότητα πλύσης βασίζεται στην δική σας κρίση.
Στην περίπτωση που είστε ιδιώτης είναι λογικό να πλένετε την αιώρα σας σπανιότερα, εφόσον είναι μόνο για προσωπική σας χρήση.
Θα σας συμβουλεύαμε, όταν οι αιώρες δεν είναι σε χρήση, να αερίζονται καταλλήλως και να μην αποθηκεύονται σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται.

ΤΟ SALACHI HEMP YOGA MAT ΠΛΕΝΕΤΑΙ; ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ;

Το Salachi Hemp Yoga Mat εννοείται πως πλένεται και στεγνώνει σε σκιερό μέρος πολύ εύκολα, όμως αν χρειάζεται να το συντηρείτε καθημερινά μπορούμε να σας πούμε ένα tip για ένα ευχάριστο αντιβακτηριακό: αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και λεβάντας αραιωμένα σε νεράκι – ψεκάζετε και καθαρίζετε με ένα στεγνό πανάκι.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Βεβαίως, αλλά μόνο εντός Αθηνών. Το κόστος της εγκατάστασης για μια αιώρα είναι στα 50€ και γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Η εγκατάσταση γίνεται από το τεχνικό προσωπικό της CGN ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Δυστυχώς ακόμα δεν αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις εκτός Αθηνών.

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ;

Δεν είναι πολύ δύσκολο να κάνετε την εγκατάσταση μόνοι σας, εάν ξέρετε να χειρίζεστε εργαλεία ή έχετε κάποιον με βασικές γνώσεις και ένα κρουστικό τρυπάνι. Παρακάτω, δείτε τους συνδέσμους για τον οδηγό τοποθέτησης. Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια βοηθητικά βίντεο στο YouTube κανάλι μας:

https://salachi.com/aerial/Salachi_Instructions.pdf

https://www.youtube.com/salachi

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΑΒΑΝΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΙΩΡΑ ΜΟΥ;

Ιδανικά, οι προδιαγραφές του ταβανιού που προτείνουμε εμείς για την προπόνηση aerial yoga είναι η οροφή σας να είναι από μπετόν ύψους 2.7Μ-3Μ.
Εμείς έχουμε κάνει τοποθετήσεις σε ταβάνια με ελάχιστο ύψος έως και 2.5Μ. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο είναι λίγο περιορισμένο το εύρος των ασκήσεων που μπορείτε να εκτελέσετε.
Οι βάσεις μας είναι κατάλληλες για ταβάνια από μπετόν. Αν έχετε κάποιου άλλου είδους ταβάνι (ψευδοροφή, ξύλινο, κατασκευή ειδική κτλ.), παρακαλώ ενημερώστε μας, για να σας συμβουλέψουμε για τον κατάλληλο εξοπλισμό και την ορθή εγκατάσταση.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

Οι βάσεις μας αφαιρούνται εύκολα και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν στον νέο σας χώρο.
Σε περίπτωση που θέλετε να μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας, απλά προμηθευτείτε τα βύσματά σας εκ νέου.
Αφού αφαιρέσετε τις βάσεις από το ταβάνι, θα χρειαστεί να κοπούν τα βύσματα που εξέχουν με έναν τροχό και το σημείο μπορεί να περαστεί με στόκο. Με αυτό τον τρόπο σβήνονται εντελώς τα ίχνη της τρύπας και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σας. Καθώς τα βύσματα είναι ίδιου διαμετρήματος με τις τρύπες, το ταβάνι ή το εκάστοτε σημείο στήριξης, δεν επηρεάζεται η δομική του σύσταση.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝαι Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ;

Το ύψος του εξοπλισμού σας ρυθμίζεται μέσω του ιμάντα ή του σχοινιού.
Είναι και τα δύο το ίδιο ασφαλή, οπότε τίθεται το θέμα της αισθητικής σας προτίμησης μεταξύ άλλων διαφορών.
Η μόνη διαφορά είναι πως με το σχοινί χρειάζεται να κάνετε κόμπους και να δημιουργήσετε μόνοι σας τους σταθμούς μεταβολής του ύψους, ενώ ο ιμάντας έχει έτοιμες θηλιές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ελέγχουμε είτε το σχοινί, είτε τον ιμάντα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν φθορές από την συχνή χρήση. Λόγω έντονης τριβής χρειάζεται συχνά αντικατάσταση.

 

ΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΕΧΕΤΕ;

Διαθέτουμε 2 υφάσματα: Aerial Yoga – 100% NYLON, φάρδους 2.8M, με ελαφριά ελαστικότητα (low stretch) και Aerial Silk/Tissus – 100% Polyester, φάρδους 1.48M, με μέτρια ελαστικότητα (medium stretch).

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΩ;

To ύφασμα Aerial Yoga είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μεμονωμένο, αλλά και ως μέρος ενός πλήρους κιτ. Μπορείτε να επιλέξετε σκέτο το ύφασμα ανάμεσα σε μια ποικιλία χρωμάτων ή να προμηθευτείτε κάποιο από τα έτοιμα κιτ μας, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να κρεμάσετε τον εξοπλισμό σας.
Στην περίπτωση του Aerial Dance & Acrobatics, το ύφασμα και ένα έτοιμο Aerial Dance & Acrobatics Rigging Kit διατίθενται ξεχωριστά, για να προμηθευτείτε ό,τι απαιτείται για την άσκησή σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ KIT ΤΟΥ BUNGEE FITNESS. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ;

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το έτοιμο κιτ μας, το οποίο σας καλύπτει για άτομο βάρους μέχρι 80kg. Στο κιτ αυτό μπορείτε να προσθαφαιρείτε λάστιχα ανάλογα με το βάρος του ασκούμενου. Αν χρειαστείτε επιπλέον λάστιχα, μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε τεμάχια, ώστε να προσαρμόζετε την αντοχή του κάθε Bungee Kit ανάλογα με το βάρος του ασκούμενου (+/- 10kg) ή την αντίσταση που απαιτούν κάποιες ασκήσεις.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙ; ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΣΚΙΣΤΕΙ

Το ύφασμα για Αerial Yoga έχει δοκιμαστεί σε 1270 κιλά φορτίο (breaking load) από τους προμηθευτές μας.

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και σκίζεται πολύ δύσκολα. Προς αποφυγήν όμως κάποιου ατυχήματος, αφαιρούμε τα κοσμήματά μας πριν την προπόνηση και δεν ερχόμαστε γενικώς σε επαφή με την αιώρα έχοντας μεταλλικά αντικείμενα: φερμουάρ, κλειδιά κτλ. Στην εξαιρετικά ατυχή περίπτωση που το πανί σκιστεί –  πρόκειται για τοπικό πρόβλημα – μην προσπαθήσετε να το ράψετε! Θα θέλαμε να τονίσουμε πως μια από τις ιδιότητες του υφάσματος είναι πως το σκίσιμο δεν «συνεχίζεται», δηλαδή δεν κάνει πόντους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ;

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια προμηθεύει εκατοντάδες επαγγελματικούς χώρους όπως γυμναστήρια και στούντιο, ενώ τη σταθερή προτίμησή τους στον εξοπλισμό μας δείχνουν πρότυπα κέντρα εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας και ψυχοθεραπείας για πιο εξειδικευμένη χρήση. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ως μέσο εκγύμνασης και ψυχοκινητικής εκπαίδευσης σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Φυσικά, από το πελατολόγιό μας δεν λείπουν οι ιδιώτες που επιθυμούν να ασκούνται σε προσωπικό τους χώρο. Η εταιρεία Salachi εγγυάται για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της σε πολύ προσιτές τιμές.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα, τις καλές τιμές μας, τη γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και τις μικρές χρεώσεις μας στις αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο, που σε περίπτωση που κάποιος πελάτης μας μάς ενημερώσει ότι βρήκε κάποιο προϊόν ίδιας ποιότητας με των δικών μας σε χαμηλότερη τιμή, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το συγκεκριμένο προϊόν στην ίδια τιμή με εκείνη που έχετε βρει σε αντίστοιχο site.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τη δική σας ασφάλεια πως αρκετά φθηνοί εξοπλισμοί συχνά στερούνται ποιότητας και αντοχής. Για αυτό σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πάντα το υλικό, τη σύσταση και την αντοχή του εξοπλισμού στην περιγραφή του προϊόντος. Οι αιώρες Salachi είναι από ειδικό ύφασμα για Aerial Yoga (100% NYLON 40 DENIER TRICOT), ενώ ο επιπλέον εξοπλισμός της εταιρίας για εγκατάσταση αλλά και άλλου είδους εναέριες πρακτικές (βλ. bungee fitness) έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από τους κατασκευαστές και προμηθευτές μας και από τους πιο αυστηρούς κριτές μας… τους πελάτες μας!

Η εταιρεία Salachi εγγυάται την καλύτερη τιμή στην καλύτερη ποιότητα! Μια δοκιμή θα σας πείσει!

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙ

Υπάρχει η δυνατότητα να κοπούν κατά παραγγελία όσα μέτρα υφάσματος χρειάζεστε. Το κόστος είναι 23 ευρώ το μέτρο, για το ύφασμα Aerial Yoga – 100% Nylon (low stretch) και 12 ευρώ το μέτρο για το ύφασμα Aerial Silk/Tissus – 100% Polyester (medium stretch). Παρακαλούμε δείτε τα διαθέσιμα χρώματα και σε περίπτωση που δεν σας καλύπτουν οι υπάρχουσες επιλογές μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, facebook messenger, instagram direct ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε για πιθανόν ειδικές παραγγελίες.

ΜΠΟΡΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ CUSTOM-MADE ΑΙΩΡΑ TIE DYE;

Έχουμε την δυνατότητα να φτιάξουμε την δική σας αιώρα Tie Dye κατά παραγγελία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση, το μοτίβο που προτιμάτε καθώς και τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν πάνω στην βάση για να συνθέσουν το τελικό αποτέλεσμα της αιώρας σας!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα Tie Dye υφάσματά μας βάφονται ένα-ένα στο χέρι και για αυτό μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα μεταξύ τους. Αυτό είναι που τις κάνει και μοναδικές άλλωστε! Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως στα διάφορα ψηφιακά μέσα (smartphone, Η/Υ, tablet, laptop κτλ.) η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να διαφέρει από την πραγματικότητα.