Χαλαρώστε στη Relaxing Hammock σας by Salachi και απολαύστε τη ζωή! - Salachi Skip to main content

Χαλαρώστε στη Relaxing Hammock σας by Salachi και απολαύστε τη ζωή!

Παραλία, πισίνα, πάρκο ή βουνό, μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό προορισμό για να στήσετε την Relaxing Αιώρα σας by Salachi, γρήγορα και εύκολα, μέσα σε λίγα λεπτά! Απολαύστε το τοπίο και πάρτε μια βαθιά αναζωογονητική ανάσα. Χαλαρώστε και ζήστε τη στιγμή, ξαπλώνοντας πάνω στα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα μας.

Η εταιρεία μας Salachi ασπάζεται και επιδιώκει έναν χαλαρότερο τρόπο ζωής μέσα από τα προϊόντα της και συγκεκριμένα μέσα από τις μοναδικές Manta Αιώρες Χαλάρωσης, κατάλληλες τόσο για εσωτερικούς όσο και για υπαίθριους χώρους. Ένα Manta Relaxing Hammock μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης μέσα στην ημέρα και να αποτελέσει ένα ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά και στις διακοπές σας.

Παράλληλα, μπορείτε να προσαρμόσετε το Relaxing Hammock σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, μιας και τα ανθεκτικά και απόλυτα ασφαλή υφάσματα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για stretching, γυμναστική τύπου trx, ασκήσεις στο γραφείο καθώς και για βασικές ασκήσεις της Aerial Yoga.

Η Relaxing Αιώρα by Salachi δημιουργείται από το «ελαφρύ» και μεταξένιο ύφασμα της aerial yoga (100% Nylon Low Stretch), το οποίο μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει εύκολα και άμεσα. To μέγεθός της (2.8m x 3m) αλλά και η δυνατότητα ρύθμισης του μήκους της, την καθιστά ιδανική για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης ή ακόμα και ύπνου. Σε δώδεκα μονοχρωμίες αλλά και με την δυνατότητα της χειροποίητης τεχνοτροπίας tie-dye, οι αιώρες σας θα προσδώσουν μοναδική αισθητική στο χώρο αλλά και θα σας γεμίσουν θετική διάθεση.

Αν λοιπόν θέλετε να εντάξετε την χαλάρωση στο lifestyle σας και να κατακτήσετε σωματικη και πνευματική ευεξία, ξεκινήστε με το να αποκτήσετε την δική σας μεταφερόμενη Manta Αιώρα. Δική μας μυστική συμβουλή είναι να την παίρνετε παντού μαζί σας!
Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Αφήστε μια απάντηση